mor

En rigtig kvinde ?

En svær kunst som kvinde er at elske sin krop. Jeg elsker min krop, den har båret mine børn, den har levet, den har nydt og den har kæmpet. Jeg elsker at den ikke er syg , at den ikke har ondt ,og at den stadig kan præstere de vildeste ting. Den har overlevet et traume, den har mistet en del af sig selv ,den har helet sig selv og den har trænet  mit sind og min fysik tilbage til et selvstændigt liv.Men at elske den som den er og acceptere den som den ser ud, det er indimellem svært for mig og det har det været hele mit liv. Jeg er min egen værste fjende i alle henseender og der har altid været et eller andet jeg gerne ville lave om ,og nu har jeg så en virkelig markant ændring der aldrig kan trænes eller opereres væk. Det har på en måde lært mig at elske den mere, men jeg bliver usikker på mig selv ligesom alle andre gør og ligesom jeg har gjort hele mit liv også før min ulykke.

Jeg savner mine små buttede smukke ben, og jeg savner at kunne gå i korte sommerkjoler og høje hæle. Jeg læste i dag en debat på facebook om at konfirmandinderne i dag bærer sneakers og ikke små fine sko med høje hæle. Der blev skrevet at det ikke var pænt og at en rigtig pige/kvinde går med hæle når der er fest. Jeg vil til dels give dem ret ,min holdning har bare ændret sig lidt eftersom jeg nu ikke kan gå i lige det jeg vil. Og vi har alle ret til at bære lige det vi vil, der er ingen regler og Emma Gad var en klog kvinde men vi burde følge lidt med tiden og lade nogen af de gamle “regler” passere.

Min kvindelighed sidder ikke kun i min påklædning, den sidder i mig og det er den der gør ondt når jeg ikke kan udtrykke den feminitet jeg gerne vil. Men mit selvværd skulle gerne kompensere for de manglende hæle og korte sommerkjoler, og jeg ved at på de fleste dage betyder det ikke noget for mig for jeg er stærkere end det. Og ingen skal nogensinde gøre sig til dommer om jeg er en rigtig kvinde.

Hella Joof har engang sagt at livet bliver bedre efter de 40 , for der hviler man mere i sig selv og nyder livet og den kærlighed der kommer ens vej. Og hvis man acceptere sin krop og udstråler selvværd så er man faktisk meget mere tiltrækkende. Jeg glæder mig til at mærke roen sænke sig endu mere over mig og min kropsbevidsthed de næste mange år, og jeg glæder mig til at vise den mand der forelsker sig i mig at en rigtig kvinde også kan være en med en benprotese og flade sko.

Jeg er nok mere til Hella end til Emma , men i min verden er der plads til alle .

 

God søndag til alle jer smukke RIGTIGE kvinder

 

3 kommentarer

  • Maiken

    Du ER en rigtig kvinde ❤️ En SMUK én af slagsen – både udenpå og indeni ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maiken

    Du ER en rigtig kvinde❤️ og en rigtig SMUK én af slagsen – både udenpå og indeni ❤️😍😘

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Solnør

    💋

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mor