En grå dag

mor

I dag er det mors dag og jeg glæder mig til at tilbringe dagen med de vigtigste mennesker i mit liv, nemlig mine drenge. Jeg fejrer mere end nogensinde før at jeg har fået lov til at være på denne jord og være deres mor i endnu et år.

At være nogens mor kommer med et ansvar der ikke findes større i denne verden. Jeg vil godt indrømme at jeg har ikke altid været den bedste mor for mine drenge ,jeg har taget dumme egoistiske beslutninger og jeg har gjort mine børn helt unødigt kede af det. De ting jeg fortryder mest i mit liv er de ting der har påvirket dem .

Men man kan ikke lave ting om, de ting er sket og jeg besluttede for nogle år siden at nu ville jeg bruge resten af mit liv på at gøre det på en bedre måde.

Der er i min verden ikke nogen rigtig opskrift på at være mor, og i denne tid hvor alle har en mening om alt på de sociale medier så kan jeg godt se hvorfor det må være svært for nybagte mødre at gennemskue hvad der er rigtigt og forkert. I min tid på fødegangen hvor jeg var så heldig at se mødre blive til var det smukkeste for mig at se de forældre der efter fødslen tog sig tid til at være sammen med den lille nye, kigge ,nusse ,græde og bare opsluge hver eneste indtryk fra det lille mirakel i deres arme. Nærvær imellem mor ,far og barn udgav så meget god energi og sendte kærlighedsbølger helt ind i hjertet på alle os der var så heldige at være i deres nærvær.

Da jeg lå på Rigshospitalet og fik besøg af mine drenge var det bedste at de sad der på hver deres side af min seng og bare var tæt på mig, vi talte ikke meget ( og det gør jeg ellers meget ), men vi var sammen og vi nød det for vi var så tæt på at miste dyrebar tid og nærvær sammen. Så for mig er tid med mine drenge den bedste mors dags gave jeg kan få og det er også den bedste gave jeg kan give til dem.

Glædelig mors dag til alle jer super seje mødre derude

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En grå dag