vågner i natten

frygten for en badedragt

 

Jeg har besluttet noget for mig ret vildt. Min dejlige kæreste og jeg skal på ferie om kort tid. Det er vildt for mig fordi det er den første ferie sydpå efter ulykken og alle de her “første gange” er milepæle jeg helst vil være foruden men de er nødvendige for at jeg kan leve det liv jeg vil.

Vi rejser bare os 2 denne gang, og jeg må indrømme at da jeg trykkede bekræft på hjemmesiden så var det ikke med samme glæde som når jeg før har booket en ferie.

Tanker om hvordan kommer jeg ud til flyveren , hvor længe kan jeg mon sidde i flyet og hvad nu hvis min benstump hæver og protesen ikke sidder ordentlig fast når vi skal ud af flyet.

Min første akilleshæl og kæmpe mentale udfordring var at beslutte at jeg på ferien tager en transportkørestol med mig. Jeg besluttede da jeg forlod Riget at min kørestol ikke skulle forlade min lejlighed da jeg kun vil ud hvis jeg kan gå. Dette har gjort at jeg flere gange har oplevet begrænsninger ikke kun for mig men også for andre. Jeg kan ikke gå en hel dag , og det vil betyde at vi på ferien måske ikke vil kunne bevæge os ud om aftenen. Det piner mig virkelig at forestille mig min kæreste skubbe mig rundt i den dumme stol, men jeg tager den med og bruger den forhåbenligt kun få dage. Alt det med den stol er helt og holdent kun inde  mig det er et problem, min kæreste , børn, veninder og familie kan ikke forstå det for de elsker mig uanset,men for mig er det et nederlag .

Næste og kæmpe store problem for mig er pool situationen, den kan jeg næsten ikke holde ud og på samme tid er det det jeg glæder mig mest til. Bare at ligge og dase i solen med min kærlighed , drinks, god mad og ro. Men hvad pokker gør jeg med mit badetøj, og hvad med protesen den kan jeg jo ikke have med derned, så det er med krykker på et ben til poolen… jeg kan næsten ikke se det for mig uden at få ondt i maven.

Min krop er forandret, ikke kun det manglende ben og hud og ar på 80 procent af kroppen, jeg har også taget på fordi jeg er mere inaktiv end før og det har min mave ikke fået en mail om 😉

Så nu skal jeg for første gang i mit liv købe en badedragt og jeg skal finde en løsning så jeg kan dække mine “ben” , jeg vil under ingen omstændigheder vise mine ben ved poolen. Jeg ved min kæreste elsker mig men der er ingen grund til at skræmme små børn på deres ferie.

De par gange vi har været ved Vesterhavet i sommers har jeg badet i en top og et par leggins, denne gang må det godt være rigtig badetøj. Så hvis du sidder derude med gode ideer så tager jeg imod dem med kyshånd.

Jeg nyder tanken om en tur i solen lige nu imens regnen siler ned udenfor 🙂

God søndag

 

4 kommentarer

  • Mette

    Jeg vil ønske jer den bedste ferie. Jeg er sikker på at I får en dejlig tur. Nyd hinanden💋

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Sidder på Cypern nu og der er der flere med lange lycra leggins, så det tænker jeg ku være en god ide.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vibeke

    Kære Dorthe.
    Jeg vil ønske jer en rigtig god ferie. 😊❤
    Ang badedragt tænker jeg om du måske kan finde en form for burkini, eller lycra trænings tights og en badetop?
    Mange hilsner fra Vibeke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ingelise Rasmussen

    Hej
    Jeg kan følge dig i det hele – men hver gang vi gør det svære rykker vi🍀
    Jeg tænker at en sarong måske kunne løse nogle af problematikkerne
    Rigtig god ferie😎
    Mvh Ingelise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vågner i natten