vil du se ?

Et billede siger mere end….

Da jeg startede min blog var jeg så heldig at en skøn blogger Josephine Valentin delte et link til min blog, derigennem fik jeg en del følgere og læsere ,jeg er vild med at vi kan booste hinanden og hjælpe med at formidle andres gode budskaber. En af Josephines følgere som er fotograf kontaktede mig og tilbød mig en fotosession. Jeg hader kameraer og det har jeg altid gjort men jeg tænkte at en fotosession ville hjælpe mig med min egen kropsforståelse.

Første gang jeg besøgte Martin talte vi længe og jeg blev tryg ved ham, men da han sendte mig de billeder han havde taget så kunne jeg slet ikke kende mig selv. Jeg tænkte længe over om jeg mon kunne tillade mig at spørge om en chance mere. Heldigvis tog jeg modet til mig og spurgte og på en time kom de her billeder til. Jeg er glad og stolt når jeg ser dem, jeg kan kende mig selv og jeg syntes de viser mig som jeg er. Jeg kan selfølgelig godt finde fejl, og nej det er ikke min benprotese ;-). Martin er super dygtig og yderst professionel og jeg er taknemmelig for at vores veje skulle mødes.

Min moster sagde til mig for et stykke tid siden at jeg skulle huske at den energi jeg sender ud er det jeg får retur, og jeg må jo sige at hun har ret. Jeg føler mig så godt tilpas for tiden så selv de ting der plejer at slå mig ud er blevet overkommelige. Hver morgen så vælger jeg at “tage en god dag” og finde ro i de ting der kommer min vej. Jeg vil gøre alt for at det fortsætter.

Jeg er forelsket i verdens dejligste mand og jeg har tilladt mig selv at slappe af og nyde den store kærlighed som kommer min vej, og omvendt så vil jeg gøre alt for at han kan mærke den kærlighed jeg har til ham. Jeg tror ikke på tilfældigheder, det var meningen jeg skulle møde netop ham og at han skulle møde mig.

Jeg kan mærke der er store ting under opsejling i mit liv og jeg vil tage imod det med min nyfundne energi.

 

 

1 kommentar

  • Freja

    Wow et smukt, stærkt billede 💪🤩❤️ Tillykke med kærligheden kære Dorthe 🤩

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vil du se ?