en fars beretning

drømmen om vesterhavet

Dansk sommer , hedebølge ,duften af hav og solbrændt hud. Intet sted i verden slår Vesterhavet på en sommerdag , men jeg har siden min ulykke holdt mig langt væk. Hvorfor være så tæt på noget jeg alligevel ikke kunne komme i ?. For en tur på stranden er for mig også en tur i havet.

Varmen er virkelig hård for mig at holde ud og det er så langt væk fra det menneske jeg var før, jeg elskede bikini og sol og en tur i vandet. Men min krop er forandret, og jeg har ikke lyst til at skræmme folk med synet af min skamferede krop.

I går tog vi på en spontan tur til Vejers og jeg fik endelig min drøm opfyldt om en sommerdag på stranden med sol og badning og en tur i bølgen blå. Det krævede en hel del overvindelse og mental overtalelse ,min kæreste kørte simplethen bilen så tæt på vandet som han kunne og så bar han mig ud i vandet. En blanding af frygt og glæde var det jeg mærkede indeni, jeg er så glad for den oplevelse og jeg ved jeg kommer aldrig til at tage en tur i havet for givet igen.

Jeg drømmer stadig om Vesterhavet og glæder mig til næste dyp i bølgen blå

xoxo

1 kommentar

  • Ingelise Rasmussen

    Hvor er du og din kæreste bare seje ❤️ Kæmpe tillykke med sejren 👍Det er også min drøm og mit liv før …….newer the same again men vi lever 💪

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

en fars beretning